top of page

Brasiliansk/Hollywood
– intim hårfjerning i Lyngby

278849222_730904634597262_5402566283266490774_n (1).jpg

Denne behandling er i det intime område. Det er en behandling vi tilbyder til både mænd og kvinder.

Der er ingen regler for hvor og hvor meget man fjerner i området, det er 100% individuelt. Mange vælger enten fuld fjernelse af hår, både foran og bagtil – eller også vælges der at beholde hår foroven og/eller bagtil.

Brasiliansk/Hollywood hårfjerning – hvad er forskellen?

Brasiliansk er fjernelse af alt håret foran og bagtil, undtagen en trekant eller stribe af hår foroven. Hollywood er fjernelse af alt håret foran, bagtil og foroven.

 

Alle vores produkter er allergivenlige og skånsomme mod huden. Desuden indeholder de en række fordele, som man med god samvittighed kan bruge før og efter en behandling. Kontakt os for nærmere anvisninger, eller spørg i klinikken.

Hvilken skal jeg booke?

Brasiliansk/Hollywood hårfjerning kræver stort set samme mængde materiale og tid. Derfor er der én tid at vælge og det er derfor vigtigt at der aftales hvad/hvordan der skal vokses når man går i gang med behandlingen.

Bikinilinje inkl. baller, er også en valgmulighed. Den behandling er til, hvis der kun ønskes fjernelse af hårene i lysken og lidt ind, op mod navlen og/eller mellem baller.

Brasiliansk voksning med sugaring

Hele behandlingen bliver foretaget med sugaring. Det er effektivt, mindre smertefuldt og nemmere at arbejde med i området.

Ofte benyttes der, efterfulgt af sukkeret, varm voks på skamlæberne eller pungen. Det er for at være sikker på at alle hårene kommer af. I de områder ses ofte kortere og mere genstridige hår.

Der vil altid blive renset af og puttet Pre-Waxing Oil på for at undgå irritationer eller røde knopper fra den varme voks. Selv den mest følsomme hud kan tåle den varme voks, så længe der er tilført olie først.

kira-47 (1).jpg
Sugaring
Besøg os i Lyngby

Kom ned i vores klinik i Lyngby og prøv hårfjerning med sugaring. Klinikken ligger tæt på buslinjer, der kører direkte mellem Hellerup og Gentofte.

Hos waxandmakeup har vi efterhånden stor erfaring og kunder, der kommer fra hele nærområdet omkring: Lyngby, Helleup, Gentofte, Bagsværd. Gladsaxe og resten af København – for at få en behandling med sugaring.

 

Book en tid til behandling eller kontakt os meget gerne med spørgsmål.

bottom of page