top of page

Lash lift – semipermanent vippebuk af dine egne vipper

vipper.jpg

Sig farvel til vippebukkeren om morgenen og spar på din yndlings mascara!

Lash Lift er et semipermanent vippebuk af dine egne naturlige vipper.

Lash lift er for dig, der foretrækker et mere naturligt resultat, som syner dine vipper længere og giver mere volumen, samtidig med at det gives et smukt løft i op til 6-8 uger. Det anbefales, at få gentaget lash lift hver 5 uge for bedste resultat, da du kontinuerligt producerer nye hår, som ikke har fået et lift.

Proceduren

Ny teknologi har nu gjort lash lift muligt og mere skånsomt for dine vipper. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som påføres på de øvre øjenlåg, bukkes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres lash lift permgel på vipperne i ca. 10 min., hvorefter den neutraliseres igen ligeledes i ca. 10 min, og til slut påføres en fugtgivende og nærende vippeolie, som giver vipperne en sund efterbehandling. Du kan herefter vælge at få farvet de øvre vipper. Vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Lash lift kan bestilles med eller ud

Bemærk

Vipperne bukkes permanent, men du producerer kontinuerligt nye hår og udstøder gamle, hvilket gør, at liftet vil forsvinde med tiden. Holdbarheden kan derfor variere efter hastigheden af dine naturvippers cyklus. En gennemsnitslig vippecyklus varer ca. 90 dage. Det vil sige, at du efter ca. 90 dage har skiftet stort set alle dine vipper ud, og liftet vil herefter ikke være synligt længere. Husk, at du aldrig må sammenligne dine vipper med andres. Vær opmærksom på, at hår og vipper fra naturens side er forskellige fra person til person, og vi reagerer derfor forskelligt på behandlinger.

Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige, og kan derfor ikke garantere, at alle vipper får præcis samme buk. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men vent i stedet 3 uger, før du bestiller en ny lash lift behandling. Der er dog ingen garanti for, at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift, der ikke har taget imod behandlingen.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke.

Gode råd i forbindelse med dit lash lift

Fjern altid øjenmakeup/mascara meget grundigt inden dit besøg hos os. Rester af makeup kan påvirke holdbarheden af vippebukket, og der vil blive brugt unødvendig tid på at fjerne makeup under behandlingstiden, som ellers kunne blive brugt på lash lift. Kontaktlinser bedes taget ud under behandlingen. Undgå vand, damp, sauna, hård fysisk træning samt makeup de første 24 timer.

Vedligeholdelse af liftet

Børst dine vipper dagligt med den udleverede børste for bedre holdbarhed. Vi anbefaler, at du vasker dine vipper med lash shampoo en gang om dagen for god pleje af dine vipper. Dette gør dine vipper sundere og derved også en bedre holdbarhed.

 

Benyt en vippe conditioner eller vippeserum dagligt efter liftet for at pleje og forebygge tørre vipper samt stimulere vippernes vækst.

Undgå vand, damp, sauna, hård fysisk træning samt makeup de første 24 timer. Undgå solarium og farvning af vipper de første 24 timer.

Brow Lamination 

Brow Lamination er en semipermanet behandling af brynene, som gør det muligt at manipulere med brynets form og groretning. Behandlingen får brynene til at se mere fyldige og ensartet ud, da den udglatter og retter alle hår.

Lashlift
Sugaring
Kontakt os inden din voksbehandling – klinik i Lyngby nær Hellerup og Gentofte

Tag kontakt til os, så vi kan snakke om din behandling. Alle hud- og hårtyper er forskellige, og det der virker for  andre kunder, fungerer nødvendigvis ikke på samme måde for dig. Derfor opfordrer vi hos waxandmakeup til, at vi tager en samtale om din voksbehandling.

 

Beøg os gerne i vores klinik i Lyngby. Der er buslinjer, der går tæt på vores adresse, som kører direkte til og fra Hellerup, Gentofte samt København.

bottom of page