top of page

Hårfjerning i ansigt med voks eller pincet – klinik i Lyngby

bryn-vipper.jpg

Ligesom med behandlinger andre steder på kroppen, så bruger vi også sugaring til hårfjerning i ansigtet. Ligesom det gælder for andre behandlinger, så gør denne metode at også ubehaget reduceres væsentligt, når der foretages hårfjerning i ansigtet.

Sukkerpastaen der anvendes under sugaring er at foretrække på sensitiv hud, da det er mere skånsomt, fri for skadelige kemikalier og kommer med en længere række fordele for hud og behandling.

Dette er selvsagt det mest hensynsfulde, når du skal på briksen for at få behandlet næsen, overlæben eller andre bløde steder, der kan være en nervepirrende oplevelse, at få fjernet hår ved.

Læs mere om sugaring generelt eller book en tid til at få foretaget hårfjerning i ansigtet.

Retning af bryn og vipper hører under hårfjerning i ansigt

Du kan hos waxandmakeup få rettet og farvet øjenbryn.

Vi er uddannet inden for makeup og styling, og tilbyder derfor også farvning af bryn og vipper ved siden af behandlingerne med hårfjerning i ansigt.

Vil du gerne have et mere permanent resultat, når du får fjernet hår i ansigtet, kan behandlingen Depilar System også påføres efter hårfjerning i ansigt uden problemer, og med tiden og over flere behandlinger, sørger enzymerne for at reducere antallet af nye hår for til sidst helt at fjerne dem permanent.

Skønhed.jpg
Sugaring
Besøg vores klinik i Lyngby

Besøg waxandmakeup for at få foretaget hårfjerning i ansigt. Vores klinik ligger i Lyngby med transport tæt på, som kører direkte linjer til og fra Hellerup og Gentofte.

Se priser for hårfjerning i ansigt på både mænd og kvinder , eller se nedenfor, for at finde priser over retning og farvning af bryn og vipper.

 

Hos waxandmakeup har vi efterhånden stor erfaring med kunder, der kommer fra hele nærområdet omkring: Lyngby, Helleup, Gentofte, Bagsværd. Gladsaxe og resten af København – for at få bryn og vipper.

 

Book en tid til behandling eller kontakt os meget gerne med spørgsmål.

bottom of page