top of page

Godt at vide

Skønhed.jpg

Vi drager fordel af at vores klienter bliver stamgæster. Kommer du derfor regelmæssigt (indenfor 6 uger), vil du ikke kun få fordele ved behandlingen, men også en bedre pris.

Fordele

Voks kan indeholde mange forskellige stoffer, mens sugaring er lavet af 100% naturlige ingredienser, uden dyreforsøg og uden skadelige bivirkninger forårsaget af allergiske reaktioner. Det er så naturligt, at du kan spise det!

Det brænder ikke

Almindeligt voks skal varmes langt højere op end sukkeret skal. Derfor undgår man med sugaring, brandskader, irriteret hud, ar og rynker.

Blødere hud

Sugaring fjerner ikke kun hårene, det fjerner også alle de døde hudceller som ligger i huden. Sugaring fungerer som en dybderense skrub og giver fugt til huden, hvilket efterlader huden blød og glat.

Psoriasis og eksem

Sugaring er så naturligt og skånsomt at det kan bruges selv på folk med psoriasis og eksem. Det modvirker tør hud og fjerner alt det overskydende hud og døde hudceller.

Det tørrer aldrig

Det meste voks skal straks fjernes, før det udtørrer. Det indbefatter gentagen dypning og stripping, hvilket gør processen længere end nødvendigt. Sukker udtørrer ikke, så man kan arbejde i et helt område uden konstant dypning og stripping, hvilket ikke knækker så mange hår.

 
Længerevarende resultat

Et af de mest almindelige problemer, voksbehandlere står overfor, er hurtig genvækst på grund af knækkede hår. Voks kan efterlade 15-30% knækkede hår efter en behandling. Eftersom voksen hærdes på hårene, har det tendens til at knække dem på overfladen, i stedet for at trække dem ud.

Ved brug af vores Hand Sugaring System forbliver sukkeret bøjeligt, hvilket giver mere støtte til hårene og fjerner dem omhyggeligt. Ved anvendelse af vores avancerede teknik, svøbes sukkermassen omkring hårakselen og gør den bøjelig, mens den siver neden for mundingen af hårsækken og “smører” håret for at gøre udvindingen mere komplet og blid.

Det er mere hygiejnisk

Krydskontamination i et voksbehandlingsrum er altid en fare, især da bakterier kan vokse på indersiden af glassene med voks. Sukkermassen har en så høj koncentration af sukker, at bakterier ikke kan formeres i krukken.

Før behandling

278993814_961308441223050_5296899420792640334_n (1).jpg

Før din første sugaring behandling anbefaler vi, at du lader dine hår vokse i minimum 2 uger.

Tip: For at holde udvoksningsfasen ud, anbefaler vi, at du stopper barbering 1 uge før din menstruation og booker din første Brasiliansk til ugen efter din menstruation. På den måde opnår du de 2 ugers hårvækst, der kræves.

Menstruation

Husk, at når du bestiller tid, der falder sammen med din menstruation, kan det være den mest følsomme periode.

Afbestilling pga. menstruation er ikke nødvendig, da sugaring er 100% hygiejnisk. Du skal bare være nyvasket og bruge en frisk tampon inden behandlingen.

Eksfoliering af huden

Sørg for at eksfoliere huden grundigt 2 dage før din behandling. Undgå dog eksfoliering en dag før, samme dag og dagen efter din behandling. Undgå også at bruge olie eller fugtgivende cremer 24 timer før din behandling, da de kan hæmme virkningen af Sugaring.

Efter behandling

Hudpletning

Små røde pletter kan forekomme på huden i et par timer, eller endda en dag efter i nogle tilfælde. Skulle dette ske, skal du ikke være urolig. Dette er blot et tegn på, at hårene er blevet fjernet fra hårsækken og det er helt normalt efter en behandling. De vil forsvinde igen.

 
For følsom hud

For at tage svien og reducere rødme, anvendes et iskoldt omslag to til tre gange i ca. 2-3 minutter ad gangen.

 
Indgroede hår

Mange mennesker er udsat for indgroede hår på grund af hårets udeblivelse af hårsækken i flere uger, hvilket giver de døde hudceller en chance for at danne sig over mundingen af hårsækken, og hvilket forårsager, at håret begynder at vokse under huden, når det kommer igen.

 

For at forhindre dette, anbefaler vi at du skrubber området tre gange om ugen med enten handske, tør børste eller scrub.

Vær sikker på at genhydrere huden bagefter. Vi anbefaler at du bruger anbefalede produkter fra klinikken eller andet.

Brug ikke parfumeret sæbe eller kemiske produkter, som kan virke irriterende på det behandlede område, inden for 24 timer efter din behandling.

 
Ansigt

For hurtigt at reducere eventuel rødme i området, kan man vikle en isterning ind i en våd klud og anvende den på det behandlede område fem eller seks gange på en time.

Små knopper kan forekomme på det behandlede område, men de dukker sjældent op igen ved efterfølgende behandlinger.

 

Husk solbeskyttelse

Efter din behandling, kan din hud solskoldes lettere, så vær opmærksom på ikke at udsætte din hud for solen, infrarød lampe eller solarium.

Du bør ikke modtage en behandling, hvis din hud er solskoldet.

278849222_730904634597262_5402566283266490774_n (1).jpg
bottom of page