top of page

Brudemakeup og håropsætning til den store dag – Lyngby nær Hellerup

278865181_323021606439295_7257893906358564333_n.jpg

Som uddannet make-up artist og hårstylist er bryllupshår og brudemakeup en stor del af vores arbejde. Vi tilbyder to forskellige bryllupspakker og er meget fleksible for at ramme hver bruds ønske -og forventninger.

Vi ved at dagen er vigtigt, og anbefaler derfor altid en prøvedag for at sørge for, at der bliver afstemt forventninger og at sikre at brud og stylist snakker samme sprog.

Vi har i løbet af de sidste tre år haft over 150 brude forbi klinikken, og satser på, at vi når lige så mange over de næste par år.

Ønsker du inspiration eller at se noget af vores tidligere arbejde, se enten vores portfolio her eller besøg vores Instagram side.

Alt kommunikation og booking i forbindelse med make-up og hår foregår over mail.

Makeup til bryllup og andre store og små begivenheder

Nicci Welsh Makeup Academy har ikke blot givet teknikken til at lægge en naturlig og personlig brudemakeup, det har også givet en faglig viden om produkterne.

Dette er en fordel, for når det handler om makeup til bryllup eller styling til småt og stort, for udover at der som oftest vil være behov for, at gå i dybden med farver og sammensætning, så kan vi samtidig hjælpe dig til en bedre forståelse af, hvad hvilke produkter der gør hvad for din hud.

Bryllupshår og makeup skal prøves af

Jo tættere man nærmer sig bryllupsdagen, jo mere stress oplever de fleste brude. Derfor kommer vi naturligvis ud til dig på dagen, og lægger brudemakeup og sætter hår. Så skal du ikke tænke på transport frem og tilbage fra klinikken i Lyngby, og du kan komme hurtigt videre med andre ting, inden kirkeklokkerne ringer.

Men inden selve bryllupsdagen er det en god idé, at aftale en prøvedag, hvor du kommer ind i min skønhedsklinik i Lyngby, og vi sammen finder ud af, hvordan du gerne vil have det hele til at se ud.

brudemakeup.jpeg
vipper.jpg
Den perfekte brudemakeup – vis mig din idé

Har du selv idéer eller input til, hvordan din brudemakeup skal sidde, så vis mig dem gerne. En rigtigt god idé er, at finde billeder af det du ønsker dig, som vi kan bruge til inspiration. 

Henvender sig til med fester, fødselsdag og folk der bare gerne vi have nye ideer og øjne på deres ansigt, og hvad man kan prøve af nyt.

Hos waxandmakeup har vi efterhånden stor erfaring med kunder, der kommer fra hele nærområdet omkring: Lyngby, Helleup, Gentofte, Bagsværd. Gladsaxe og resten af København – for at få foretaget en brudemakeup eller en håropsætning til deres store dag.

 

Book en tid til behandling eller kontakt os meget gerne med spørgsmål.

bottom of page