top of page

Sugaring er en fast del af skønhedsklinikken i Lyngby

kira-40 (1).jpg
Hvad er Sugaring?

Sugaring er en gammel arabisk metode at fjerne hår med. Man påfører manuelt sukkermassen langs huden og trækker sukkeret mod hårets groretning.

Med en særlig håndbevægelse hives sukkermassen af i samme retning som hårvæksten og man undgår derved knækkede hår, irriteret hud og indgroede hår, alt imens sukkeret eksfolierer huden og fjerner døde hudceller.

Man har sporet sugaring helt tilbage til det gamle Egypten, hvor man brugte honning på samme måde som der bruges sukkerpasta i dag.

Sugaring er stadig meget brugt i arabiske lande, men er så småt ved også at overtage Vesten.

Det er en af de populæreste hårfjerningsmetoder til både mænd og kvinder.

Hårfjerning med sugaring i Lyngby

Sugaring har som sagt mange fordele. Både for os, for miljøet og for klienterne. Det er økologisk, naturligt og skånsomt.

De fleste som prøver hårfjerning med sugaring, går aldrig tilbage til almindeligt voks. Med tiden vil hårene blive finere og huden blødere. I nogle tilfælde kan hårvæksten allerede efter en af de første gange blive reduceret med 30% og efterfølgende kan der opleves en reducering på 50-70%.  Det er en længere proces og ses ofte ved dem, som har fået lavet sugaring minimum 2-3 år uden barbering.

Det vigtigste ved hårfjerning med sugaring –og andre voksbehandlinger er, at få det gjort jævnligt, sørge for at eksfoliere og at hjemmebehandle med skrub, cremer og en pincet.

Hvis dette overholdes er man ofte garanteret et tilfredsstillende og flot resultat, hver gang.

Det gode ved sugaring er også, at hvis det gøres jævnligt, så vil de nye hår blive finere, blødere og endnu mindre. 

Læs om do’s and dont’s før og efter en behandling med sugaring eller book en behandling med det samme.

278975067_357348689755958_3828515940822098408_n (1).jpg
voksning.jpg
Besøg os i Lyngby

Kom ned i vores klinik i Lyngby og prøv hårfjerning med sugaring. Klinikken ligger tæt på buslinjer, der kører direkte mellem Hellerup og Gentofte.

Hos waxandmakeup har vi efterhånden stor erfaring og kunder, der kommer fra hele nærområdet omkring: Lyngby, Helleup, Gentofte, Bagsværd. Gladsaxe og resten af København – for at få en behandling med sugaring.

 

Book en tid til behandling eller kontakt os meget gerne med spørgsmål.

bottom of page