top of page

CND Shellac®

278919780_3038228303098843_7849537325600305526_n (1).jpg

CND Shellac® er den mest populære neglebehandling i verden. Shellac® kendetegnes ved den professionelle lak, som efterlader neglen med den smukkeste lakering, der holder i op til 14 dage. Shellac® giver høj glans, beskytter neglen og mindsker risiko for ridser i lakken. Det er neglebranchens absolut foretrukne professionelle behandling.

Shellac® findes i flere forskellige farver og nuancer. Hver sæson lanceres nye farver, som lige netop matcher denne årstid.

Siden lanceringen af Shellac®, er der kommet mange kopi-produkter på markedet, men ingen af dem har samme egenskab.

 

Shellac® er et fuldt patenteret og unikt produkt, som ikke kan erstattes af andre produkter på markedet. Shellac® er generelt mere skånsomt end andre produkter med samme egenskab. Holdbarheden er længere, det er nemmere at fjerne igen og det er ikke nødvendigt at anvende fil ved aftagning, hvilket ikke skader på naturneglen. Shellac® er det perfekte valg til dig, som ønsker den lange holdbarhed, den høje glans og den optimale beskyttelse af naturneglen og omkringliggende hud.

Korrekt aftagning af Shellac® er ligeså vigtig som korrekt pålægning. Hvis aftagning ikke foregår som anført nedenfor, vil naturneglen blive ødelagt. Shellac® skal altid fjernes eksakt som anvist, så naturneglene ikke skades.

Se vores priser på Shellac® her.

Kan jeg få allergi af Shellac®?

Nej, Shellac® er udviklet teknologisk efter at give forbrugeren den bedste kvalitet. Shellac® indeholder derfor ikke HEMA (2-Hydroxyethyl Methakrylat), som i dag frarådes i dette øjemed og som ofte giver anledning til allergi.

Fjernelse af Shellac® guide

Fjern Shellac® efter CND’s anbefaling

 

Du skal bruge

  • CND Remover Wraps

  • CND Nourishing Remover

  • CND’s Solar Oil
     

Remover Wraps bruges til at opløse Shellac® på en ren, praktisk og nem måde. Indpakningen er designet til at passe rundt om en finger. Der er indbygget et vatstykke i indpakningen, hvorpå Nourishing Remover påføres (skånsom neglelakfjerner, som ikke kommer i kontakt med huden).

Når Nourishing Remover har været i kontakt med Shellac® i den anbefalede tid, bliver Shellac® opløst på neglen, og kan efterfølgende nemt fjernes.

Når tiden er gået fjerne Remover Wraps ved, at man tager fat med tommelfingeren og pegefingeren omkring indpakningen, hvorefter man med et lille twist løsner Shellac® fra neglepladen. Det er en god idé at massere wrappen af fra side til side ud langs neglespidsen.

 

Hvis der skulle sidde Shellac® rester tilbage, kan Remover Wraps påføres på neglen i yderligere et par minutter, så resten bliver aftaget. Det er vigtigt, at man ikke begynder at file og ridse neglepladen, da det kan resultere i skader på neglen.

Fjern Shellac® billigere, men mindre skånsomt

Du skal bruge

  • Folie og vatrondeller

  • Acetone

  • Mandelolie
     

Påfør acetone på en vatrondel og brug et stykke folie til at pakke fingeren godt ind. Det er vigtigt, at al Shellac® dækkes med acetone.  Gentag på alle fingre og lad det virke i ca. 20 minutter.

Når tiden er gået og produktet skal fjernes, presses tommelfingeren ned på neglen, hvorefter folien langsomt masseres af. Det er en god idé at massere folien af fra side til side ud langs neglespidsen. Hvis der skulle sidde Shellac® rester tilbage, kan acetone vædes i en vatrondel og påføres på neglen i yderligere et par minutter, så resten bliver aftaget.

 

Det er vigtigt, at man ikke begynder at file og ridse neglepladen, da det kan resultere i skader på neglen. Når Shellac® er fjernet, smøres neglene ind i mandelolie for at give dem fugt og næring.

voksning.jpg
Besøg vores skønhedsklinik i Lyngby

Besøg waxandmakeup for at få foretaget hårfjerning i ansigt. Vores klinik ligger i Lyngby med transport tæt på, som kører direkte linjer til og fra Hellerup og Gentofte.

Se priser for hårfjerning i ansigt på både mænd og kvinder , eller se nedenfor, for at finde priser over retning og farvning af bryn og vipper.

 

Hos waxandmakeup har vi efterhånden stor erfaring med kunder, der kommer fra hele nærområdet omkring: Lyngby, Helleup, Gentofte, Bagsværd. Gladsaxe og resten af København – for at få bryn og vipper.

 

Book en tid til behandling eller kontakt os meget gerne med spørgsmål.

bottom of page