top of page

Ansigtsbehandling (DermaOXY) – trænger din hud til et boost?

278787951_771005027617396_635845385386934393_n (1).jpg

En dansk udviklet anti-age behandling, som giver din hud ny vitalitet og glans. DermaOXY’s oxygen koncept udjævner rynker og linjer, da den forebygger og reducerer ældningstegn. Huden bliver glat, fast og sund at se på – perfekt før en stor begivenhed, hvor du gerne vil se ekstra frisk ud, eller hvis din hud bare trænger til et boost. Behandlingen tilbydes også, hvis du døjer med tør og skællet hovedbund, for at genoprette en tilstrækkelig fugtbalance og binde fugt til hovedbunden. Tilførslen af de mange vitaminer giver slidt og ødelagt hår og hovedbunden et nyt liv.

DermaOXY er en oxygenLift behandling baseret på koncentreret ilt og en specialudviklet og målrettet serum, som begge påføres på huden ved hjælp af en airbrush. Den koncentrerede ilt fra airbrushen sørger for, at serummet iltes og presses ned i huden. Serummet indeholder en aktiv hyaluronsyre, peptider og et kompleks af antioxidanter samt en stor vitamintilførsel. 

Oxygenbehandling er en nærende, effektiv og sikker hudplejebehandling, som udføres af medicinsk godkendt udstyr. Behandlingen holder huden ung, giver ny vitalitet til hud og hår og udglatter smårynker og linjer – helt uden injektioner. Med oxygenbehandling efterlades hud og hår sundt, glat, frisk og mættet af fugtighed.

oxygen.png
278783035_3196403837310941_6380235034430838621_n (1).jpg

For at øge den opfriskende effekt inkluderes MicrodermaBrasion diamant peeling i forløbet, for at fjerne døde hudceller fra hudoverfladen og fremme cellefornyelsen. Ved brug af MicrodermaBrasion fjernes blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og trist. God til dig som ønsker en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindskes rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. Huden vil fremstå ren efter brug, og kan derved bedre tage imod de aktive ingredienser fra oxygenbehandlingen.

Forud for en oxygenbehandling vil din huds relative fugtbalance blive målt ved hjælp af en hudfugtmåler. DermaOXY’s hudfugtmåler måler hudens fugtbalance 0,15 mm under det øverste hudlag. En let måde at tjekke fugtbalancen, for at se, hvornår det er tid til en ny dermaOXY behandling. Derudover er det et bevis på det resultat, der er opnået efter behandlingens afslutning.

Oxygenbehandlingen henvender sig til alle hudtyper. 

Selve behandlingen med oxygen er behagelig og føles forfriskende på huden. Du vil allerede kunne se en forbedring efter første behandling, da den giver et hurtigt synligt og markant løft til huden samt fyldigere og sundere hår.

Oxygenbehandlingen kan kombineres med en skøn og afslappende ansigtsmassage, hvis du ønsker at tilføre lidt ekstra wellness til behandlingen. Det vil være et tillæg, som du kan vælge, og der vil automatisk lægges 15 minutter oveni behandlingen.

For det bedste og mest vedvarende resultat af oxygenbehandlingen anbefales det at udføre et 6-ugers kurforløb, hvor der skiftes mellem aktive serummer.

Kontakt os inden din voksbehandling – klinik i Lyngby nær Hellerup og Gentofte

Tag kontakt til os, så vi kan snakke om din behandling. Alle hud- og hårtyper er forskellige, og det der virker for  andre kunder, fungerer nødvendigvis ikke på samme måde for dig. Derfor opfordrer vi hos waxandmakeup til, at vi tager en samtale om din voksbehandling.

 

Beøg os gerne i vores klinik i Lyngby. Der er buslinjer, der går tæt på vores adresse, som kører direkte til og fra Hellerup, Gentofte samt København.

voksning.jpg
bottom of page