top of page

En voksbehandling i Lyngby,
der ikke er som de andre

278975067_357348689755958_3828515940822098408_n (1).jpg

Hos waxandmakeup har vi skiftet den almindelige voks, som du kender den, ud med sugaring, som er en sukkermasse, der har en række fordele, når det bliver brugt i forbindelse med voksbehandling.

Udover at være mildere under selve behandlingen, så er sukkeret i sig selv også efterbehandlende, da det fungerer som en peeling, deR er skånende, og så tilfører det huden fugt.

Hvad kan du gøre før en voksbehandling?

Hvis du bruger en scrub eller laver en let peeling af huden mere end 4 timer før behandlingen, så reducerer du risikoen for indgroede hår efter behandlingen. Dette hjælper til at åbne porerne, og forhindrer døde hudceller i at tilstoppe porer og hårsække.

At bruge en scrub eller peeling er generelt en god og sund måde at holde huden fugtig og frisk.

Du må ikke smøre creme eller sæbe på det område, hvor du skal have foretaget hårfjerningen inden for 4 timer inden behandlingen. Dette gælder også shampoo eller kropssæbe i badet.

Brug ikke make-up, hvis du skal have fjernet hår i ansigtet eller deodorant, hvis du skal have fjernet hårene under armene.

Hvad kan du gøre efter en voksbehandling?

Dyrk ikke sport, tag ikke sol/solarium eller gå i meget varmt bad de efterfølgende 12 timer.

Vi tilbyder produkter, som du kan bruge efter behandlingerne.

Kontakt os inden din voksbehandling – klinik i Lyngby nær Hellerup og Gentofte

Tag kontakt til os, så vi kan snakke om din behandling. Alle hud- og hårtyper er forskellige, og det der virker for  andre kunder, fungerer nødvendigvis ikke på samme måde for dig. Derfor opfordrer vi hos waxandmakeup til, at vi tager en samtale om din voksbehandling.

Besøg os gerne i vores klinik i Lyngby. Der er buslinjer, der går tæt på vores adresse, som kører direkte til og fra Hellerup, Gentofte samt København.

278993814_961308441223050_5296899420792640334_n (1).jpg
vipper.jpg
Besøg os i Lyngby

Kom ned i vores klinik i Lyngby og prøv hårfjerning med sugaring. Klinikken ligger tæt på buslinjer, der kører direkte mellem Hellerup og Gentofte.

Hos waxandmakeup har vi efterhånden stor erfaring og kunder, der kommer fra hele nærområdet omkring: Lyngby, Helleup, Gentofte, Bagsværd. Gladsaxe og resten af København – for at få en behandling med sugaring.

 

Book en tid til behandling eller kontakt os meget gerne med spørgsmål.

bottom of page